{home_banner_title}

Binnenkort

09.06

Voorzetsels in Artistiek Onderzoek

Op 14 en 15 december 2017 organiseren ARTO en het Kunstenplatform Brussel het doctoraatssymposium `Voorzetsels in Artistiek Onderzoek`rond artistiek onderzoek in de Kunsten.

Lees meer
17.11

Publieke verdediging van het Doctoraat in de Kunsten van Benjamin Van Esser

Wij zijn verheugd iedereen uit te nodigen op de publieke verdediging van Benjamin Van Essers Doctoraat in de Kunsten [IN]VISIBLE Towards an Artistic Performance Strategy for Computer Musicians. Deze bestaat uit een concert in het Concertgebouw Brugge op 21 december en een academische eindverdediging in het Koninklijk Conservatorium Brussel op 22 december.

Lees meer
08.11

Anne Pustlauk is Doctor in de Kunsten

Na een felgesmaakt concert in AMUZ zondagnamiddag, verdedigde Anne Pustlauk gisteren met verve haar Doctoraat in de Kunsten The Keyed Flute 1790 - 1850, its performance practice and chamber music repertoire with pianoforte and/or strings. Van harte gefeliciteerd, Anne!

Lees meer
10.10

Publieke verdediging van het Doctoraat in de Kunsten van Anne Pustlauk

Wij zijn verheugd iedereen uit te nodigen op de publieke verdediging van Anne Pustlauks Doctoraat in de Kunsten "The Keyed Flute 1790 - 1850, its performance practice and chamber music repertoire with pianoforte and/or strings". Deze bestaat uit een concert te AMUZ op 6 november en een academische eindverdediging in het Koninklijk Conservatorium Brussel op 7 november.

Lees meer
24.05

Call for participation festival “Art and the Future City” (19-20 januari 2017)

Op 19 en 20 januari 2017 organiseert Kunstenplatform in samenwerking met Beursschouwburg, RITCS School of Arts en Doctoral School of Human Sciences - VUB het festival Art and the Future City. Kunstenaars en onderzoekers worden uitgenodigd om hun visie op de stad van de toekomst te delen, en dit via artistieke interventies (performances, screenings, ...) en/of presentaties. Curator van het festival is Peter Van Goethem, die er tevens de inzichten uit zijn eigen doctoraat "Screening the city: a cinematographic archaeology of the city of Brussels" zal delen.

Lees meer